Пропускане към основното съдържание

Рискове, свързани с операцията за уголемяване на бюста: Безопасността на първо място!

Много жени искат да увеличат гърдите си. Отговорът може да се намери в поставянето на силиконов гел или в уголемяването с гръдни импланти -хирургия на гърди. Всеки знае какви опасни последици може да има анестезията. В допълнение, много дами може да страдат от силна болка и да имат нужда от дълго време за възстановяване, което означава, че няма да бъдат напълно ангажирани в работата и семейния си живот.

Пациентите трябва да приемат таблетки за облекчаване на болката, тъй като гърдите са много болезнени и чувствителни след хирургическата процедура. Това означава, че целият процес на уголемяване на гърдите чрез операция е невероятно скъп и рискован. Варианти като инжекции, гелове, лекарства и кремове могат да се правят, без да се мисли за последствията от приемането на химикали и хормони. Опитайте се да стоите далеч от тези неестествени решения.

Какво всъщност представлява операцията за уголемяване на гърдите и как да избегнем свързаните с нея рискове?

Преди операция за уголемяване на гърдите

Ако обмисляте операция на гърдите, трябва да обсъдите с вашия хирург подробностите за увеличаването на гърдите. Задавайте въпроси относно процедурата, за да изясните всички моменти, които искате да знаете. Едно от най-важните неща, свързани с този тип операция на гърдата, е размерът на вашия имплант. Опитайте се да опишете възможно най-точно резултата, който искате да постигнете.

Можете да се посъветвате с вашия хирург относно размера, който ще ви подхожда най-много, или можете да кажете на вашия хирург кой размер според вас е най-добрият избор. Един от начините да изберете размера на импланта е да напълните пластмасови торбички с вода, която сте измерили предварително, и да поставите тези торбички в желания от вас размер сутиен. Така вашият хирург ще види какъв размер искате да имате. Освен това трябва да обсъдите формата на вашия силиконов имплант в зависимост от това дали искате да имате заоблен или контурен вид на гърдите.

Освен това трябва да вземете решение за повърхността на вашите гръдни импланти. Повърхността може да бъде гладка или текстурирана (грапава). Имплантите с гладка повърхност са известни с по-нисък процент на дефлация, набръчкване или вълни, но тези импланти се нуждаят от по-голям джоб, за да бъдат поставени. Освен това се съобщава, че този тип гръдни импланти има повече шансове да станат твърди. Имплантите с груба или текстурирана повърхност обикновено нямат склонност да стават твърди и твърди, но са по-податливи на разкъсване и набръчкване от гладките. И не забравяйте, че трябва да потърсите други методи за уголемяване на гърдите като билкови хапчета за гърди.

Гръдни импланти

Какво още трябва да знаете за операцията за уголемяване на гърдите? Силиконовите импланти се използват в съвременната хирургия за уголемяване на женските гърди. Имплантът се състои от силиконова обвивка с физиологичен разтвор вътре и подобрява външния вид на гърдите: размерът, формата, пълнотата, деколтето могат да бъдат променени. Повече от 500 000 центъра за хирургия на гърдата, настанени в САЩ само през 2019 г. Днес уголемяването на бюста е обикновена медицинска услуга, която доближава жените до общоприетия естетичен идеал, въпреки че неотдавна се смяташе за самонадеяно действие.

Мястото под гръдния мускул се счита за най-добрата точка за поставяне на импланта. Поставянето на имплант на това място помага да се избегне втвърдяване и деформация, въпреки че е по-сериозна хирургична процедура. По-лесният начин за поставяне на имплант е да се постави под гръдната тъкан. Но в този случай бъдете готови за увеличаване на риска от втвърдяване и деформация. Вашият хирург трябва да Ви разясни всички възможни варианти на имплантиране, като даде цялата налична и полезна информация. Това ще ви помогне да изберете най-ефективния вариант.

Операция за уголемяване на бюста след отслабване

Естествено е женската гърда да губи своята форма с напредването на възрастта, да става по-безформена, тъй като твърдата тъкан се заменя с по-мека мастна тъкан. Когато човек отслабне много, протичат подобни процеси. Може да се случи както на жени, така и на мъже.

Въпреки че кожата страда много от загуба на тегло, това не е единствената част от гърдите, която е засегната. За съжаление тъканта на гърдата става "изпусната" и отпусната, въпреки факта, че преди загубата на тегло тя е била пълна и еластична. Гърдите могат да бъдат възстановени с помощта на гръдния имплант, тъй като увеличаването на бюста е добро за гърдите.

При извършване на операция за уголемяване на гърдите след загуба на тегло обикновено се правят няколко малки хирургични разреза на гънките близо до основата на гърдите, около ареолата или под мишницата. Хирурзите могат да поставят имплантите под гръдната тъкан или под пекторалиса (гръдния мускул). Голяма част от пациентите, които отслабват, решават имплантите им да бъдат разположени под пекторалиса, защото това гарантира по-естествена форма на гърдите под тяхната "изпусната" кожа.

Операцията се извършва с обща анестезия. Уголемяването на гърдите е амбулаторна процедура. Операцията продължава един-два часа. Следоперативната болка се намалява с перорални лекарства. Много пациенти се връщат на работа след около седмица. Резултатите могат да бъдат подобрени с хапчета за размер на гърдите.

Рискове от операция за уголемяване на гърдите

Причината, поради която гръдните импланти карат моралната полиция и медицинските специалисти да се мръщят, са рисковете за здравето, които носят. Последните спорове относно имплантите, пълни със силиконов гел, накараха много лекари да използват импланти, пълни с физиологичен разтвор.

Така че имайте предвид, че за да получите ефективна и безопасна опция за уголемяване и подобряване на гърдите, която ще ви помогне да последвате значително намаляване на теглото, най-добре е да посетите някои форуми за здравето на гърдите. Това е мястото, където много жени могат да ви предложат ефективен вариант за възстановяване на предишния ви вид и размер на гърдите.

Във форумите за отслабване има специални тематични раздели. Там можете да намерите препоръки за приемане на хапчета за увеличаване на гърдите. Някои от жените опитаха гел за повдигане на бюста и споделят опита си с други. С помощта на правилните средства ще можете да върнете стегнатостта на гърдите. Те ще изглеждат пълни и по-млади. Такъв резултат може да се постигне дори без гръдни импланти и рискове, свързани с тях. Следователно няма да страдате от странични ефекти.

Импланти за уголемяване на гърдите: рискове и странични ефекти

Понякога гръдните импланти може да се счупят или да протекат. 3% страдат от изтичане в рамките на три години, причинявайки издух имплант. Пълнежът с физиологичен разтвор е солена вода и ще се абсорбира от тялото без вредни ефекти. По-старите импланти със силиконов гел също могат да протекат.

Ако това се случи, може да се случи едно от двете неща. Ако се счупи обвивката на импланта, около която има белег от контрактура, тогава може да не се усеща, че нещо се е случило. Освен това, ако черупката се счупи и няма белег от контрактура, тогава изтичането в околната тъкан води до усещане, че имплантът се изпуска. Изтичащият гел може да се събере в гърдата и около нея може да се образува нов белег. В други случаи гелът може да мигрира през лимфната система към друга област на тялото.

Прекъсванията може да изискват втора операция и подмяна на изтичащия имплант. Ако гелът е мигрирал, може да не е възможно да премахнете целия силиконов гел. Този силиконов гел е това, което някои казват, че е свързано с инициирането на нарушения на съединителната тъкан.

Едно изследване, което те прегледаха, показа, че 63,6% от гръдните импланти, които са били на място между една и 25 години, са се спукали или са изтекли.
За имплантите, пълни със силиконов гел и физиологичен разтвор, някои причини за скъсване или издуване включват: увреждане от хирургически инструменти по време на операция, препълване или недостатъчно пълнене на импланта с физиологичен разтвор (специфично само за пълни с физиологичен разтвор гръдни импланти), капсулна контрактура, затворена капсулотомия, стрес като травма или интензивна физическа манипулация, прекомерна компресия по време на мамографско изображение , поставяне през пъпен разрез, нараняване на мястото на гърдата, нормално стареене на импланта, неизвестни/неизяснени причини.

Защо страдате от тези ужасни ефекти? Хапчетата за гърди са безопасни, естествени, ефективни и наистина работят! Това е революционен пробив в естественото уголемяване на гърдите. Получете по-големите гърди, които искате по естествен начин, с новите хапчета за гърди! Хапчетата за гърди действат само за 30 дни с нулеви вредни странични ефекти. Събудете линията на бюста си със собствения си естествен процес на растеж! Хапчетата за гърди съдържат билки, които работят естествено за истински растеж, по безопасен, нехирургичен начин.

Може би просто се колебаете малко. Това е разбираемо. Понякога нови пробиви като хапчета за гърди могат да изглеждат малко прекалено добри, за да са истина в началото. Ето защо трябва да търсите гаранция и потребителско изживяване.

Гръдни импланти и кърмене

Много жени питат дали могат да кърмят след уголемяване на гърдите. Отговорът е категорично да. За по-голямата част от жените, които са имали програма за уголемяване на гърдите, кърменето не е по-трудно с импланти, отколкото без. Всъщност някои жени, които са кърмили с и без импланти, казват, че кърменето след уголемяване на гърдите е по-лесно!

Кърменето е все по-голямо безпокойство при пациенти, които са имали уголемяване на гърдите. В предишни години жените, които са получили импланти, са били омъжени и вече са приключили с раждането. Но все повече и повече самотни жени и жени, които не са завършили или дори не са започнали да раждат, се подлагат на операция.

През 1992 г. първият доклад за Силиконова болест попада в медиите. Тогава имаше страх, че кърменето със силиконови импланти ще застраши детето. Има проведени проучвания, които показват, че това не е така. Основната причина е, че силиконовата молекула е твърде голяма, за да премине в млечните канали.

По-късно Silicone беше премахнат от обща употреба и имплантите Saline бяха единствените налични устройства на пазара. Дори ако физиологичният разтвор е проникнал в млякото, той е инертно вещество, без вредно въздействие върху майката или бебето.

Някои опасения са свързани с поставянето на импланта и мястото на разреза. Твърди се, че е по-оптимално имплантите да се поставят под мускула и да се избягва периаероларният разрез. Причините са прости, като се използват тези насоки, има по-малко смущения в млечните канали, които се намират директно под кожата и в тъканта над мускула на гърдата. Въпреки това, както при всичко в науката, това не е гарантирано. Има много жени, които са имали поставяне на имплант и разрез на неоптимални места и все още са много успешни с кърменето.

Много е важно да обсъдите плановете си за кърмене на вашето бебе по време на консултацията. Вашият хирург ще може да работи с вас, за да получите възможно най-добрите резултати, дори ако не планирате да имате деца в близко бъдеще.

Ако искате напълно да премахнете рисковете, разгледайте естествени решения за растеж на гърдите. Естествените билки за уголемяване на гърдите означават уголемяване, с което можете да се гордеете, естествено. Без операция, без болезнени странични ефекти, без импланти, без рискове при кърмене. Просто уголемяване на гърдите, което е естествено и ефективно.

Изтичане на гръдни импланти

Заплахата от счупване или изтичане на гръдни импланти съществува винаги. За пълненето им се използва солена вода, която може да бъде безопасна за женския организъм. Но имплантите, пълни със силиконов гел, които бяха популярни преди, също могат да имат дупки и течове. Може да има два възможни резултата. Ако обвивката на импланта има белег от контрактура около него, е напълно възможно да не забележите нищо.

И в случай, че счупената черупка няма белег от контрактура, жената ще получи изтичане в околната тъкан с усещане за падане на импланта. Гелът, който е изтекъл, може да се събере в гърдата и да се образува нов белег около него. В противен случай гелът може да попадне по лимфната система в други части на тялото. Ще бъде необходима друга операция и изхвърляне на протеклия имплант. В случай, че гелът започне да мигрира, може да е невъзможно да изхвърлите целия силикон. Според някои мнения силиконовият гел може да причини сериозни проблеми със съединителната тъкан.

Хапчетата за растеж на гърдите не са толкова скъпи, колкото гръдните импланти, които също са толкова несигурни. Хапчетата за гърди могат да бъдат различни, тъй като те засилват естественото уголемяване на гърдите, като ги правят с 1 или 2 размера чаша по-големи.

Синдром на силиконова имунна токсичност

Има няколко форми на химикала в гръдните импланти, които могат да причинят проблем в човешкия организъм. Силицият (Si) е основният елемент и вероятно причинява промени в имунната система. Силицият или SiO2 е формата, в която се добива от земята. Силиконовият гел е синтетичен материал, съдържащ 38% силиций. Силицият е 45% силиций. Има бавно изтичане ("кървене") на силиконовия гел от имплантите през полупропускливата мембранна обвивка, а също и в и през капсулата, която обгражда имплантите. Това се поема от макрофагите (клетки-чистачи) на нашата имунна система и се разгражда в тези клетки, които пътуват из цялото тяло. Гелът се разгражда вътре в тези клетки, които пътуват из цялото тяло. Гелът се разпада на силициев диоксид и силиций, което причинява дисрегулация на имунната система. По този начин се произвеждат антитела срещу силиция, а също и срещу силициевия и протеиновия комплекс (органни системи), така че да получите автоимунно заболяване.

По-долу е Списъкът на химикалите, които експертите са анализирали да присъстват в обвивките и геловете на гръдния имплант.

Метил етил кетон, циклохексан, изопропилов алкохол, денатуриран алкохол, ацетон, уретан, разредител за лак, етил ацетат, епоксидна смола, епоксиден втвърдител, амин, печатарско мастило, толуен, фреон, силикон, лофол (формалдехид), флюс метал, почистваща киселина, лепило Eastman 910 (цианоацириати), талк на прах, цветни пигменти като освобождаващи агенти Оакит (почистващ разтворител), етилен оксид (ETO), черен карбоб, ксилен, хексан, хексанон 2, антиоксидант (каучук), цинков оксид, нафта (каучуков разтворител), фенол бензен-известен канцероген

Метилен хлорид/дихлорометан. Това се разгражда в тялото, така че кръвта не може да пренася кислород. Той метаболизира отравяне с въглероден окис и причинява депресия на централната нервна система.

Сега можете да имате уголемяване на гърдите по естествен път! Хапчетата за уголемяване на гърдите могат да ви направят по-стегнати, по-заоблени и по-големи само за 30 дни.

Това е уголемяване на гърдите, което наистина работи! Билките за естествено уголемяване на гърдите означават естествен растеж. Това означава, че нямате нужда от операция и никога от болка.

Алтернативи за операция за уголемяване на гърдите

Голяма част от жените искат да имат по-големи гърди. По-голямата част от тези дами обаче няма да имат уголемяване на гърдите. Въпреки силното желание, те не са готови да се изправят пред риска от операция за уголемяване на гърдите - и това е разбираемо.

Честно казано, по-голямата част от операциите за уголемяване на гърдите не постигат идеални резултати. Дори тези, които желаят да увеличат гърдите си, за да имат B-чашка или C-чашка, могат да завършат с необичайни или груби импланти. Имайте предвид, че жените, които имат импланти, са изправени пред по-голям риск от 21% увеличение на рака. Струва ли си да се прави тогава? По-умните жени биха предпочели да останат с A-чашка, която не отговаря на изискванията, но не застрашава здравето и живота, само за да изглежда секси.

Но има решение! Можете да откажете операцията, тъй като има естествена алтернатива на хирургията за уголемяване на бюста, която е абсолютно безопасна и действа благодарение на растителния фитоестроген, съдържащ се в хапчетата за уголемяване на бюста. Всяка жена има естроген в организма. Това е естествен хормон, който се произвежда в по-големи количества по време на пубертета и затова гърдите започват да растат. Когато има по-малко естроген, например по време на менопаузата и след нея, тогава това води до увиснали гърди, вагинална сухота и фиброкистозни бучки.

Билково уголемяване на гърдите вместо операция на гърдите!

Ако предпочитате билково уголемяване на гърдите, подгответе се старателно у дома или с вашия медицински специалист. Билковото уголемяване на гърдите не може да доведе до незабавен резултат в сравнение с хирургическата процедура с имплантиране. Но нямате болка и не получавате белези. Разберете списъка на съставките на вашето естествено лекарство за уголемяване на гърдите. Научете цялата информация за това колко безопасни и успешни са хапчетата. Уверете се, че нямате алергична реакция към някоя от билките и определете дали хапчетата са съвместими с лекарствата, които приемате днес. Когато намерите правилните препарати за себе си, разгледайте компанията, която го е създала. Прочетете съветите и разберете дали нямате противопоказания за вас. Някои естествени съставки не могат да се използват, докато очаквате бебе.

Може да се изненадате, но можете също да си набавите витамин Е, докато приемате хапчета за гърди. Витамин Е помага за избягване на оксидативния стрес и е жизненоважен овлажнител. След като имате по-големи цици, ще имате страхотно чувство, че сте по-млади, по-сладки и по-уверени в себе си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Отключване на тайните на женското либидо: Изчерпателно ръководство за женско сексуално здраве

Много жени изпитват проблеми в сексуалния живот и търсят решения. Проблемът е, че можете лесно да намерите продукт за подобряване на мъжкия пол: от добре познатата Виагра до всички тези билкови хапчета и кремове. Въпреки че тези опции наистина увеличават женското сексуално желание, те са предназначени и формулирани за мъже и е възможно да причинят странични ефекти. Историята зад женското либидо Често проблеми те, свързани със сексуалния контакт, плашат мъжете, защото те не знаят как да се справят с тях и как да поправят ситуацията. Различни фармацевтични компании явно се възползват от тази идея, като предлагат хапчета за подобряване на мъжете на мъже, заети със своите сексуални връзки. Въпреки това, оплаквания от ниско либидо могат да се наблюдават и при жените, особено на 40-годишна възраст. Тази ситуация се изразява в повечето случаи чрез бърза загуба на интерес и/или енергия, преди жените изобщо да достигнат оргазъм. Този проблем притеснява дамите и прераства във фактор, застраш

Разкриване на причините за нисък обем на спермата, слаба еякулация и ниска плодовитост при мъжете

Да се ​​върнем към основния въпрос на нашия блог. Какво е сперма? От къде идва? Има милиони сперматозоиди, произведени от вашите тестиси (тестиси) всеки ден. Сперматозоидите преминават през естественото клетъчно делене, което неизбежно води до тяхното съзряване. По време на еякулация сперматозоидите се изпомпват в семепровода на мъжа, където се отделят фруктоза, семенни течности и други химикали. Вашата сперма плюс други течности бързо преминават през пикочния мехур през уретрата и излизат от пениса ви. Това също доказва факта, че ако увеличите обема на сперматозоидите , ще имате повече сперматозоиди, преминаващи през пениса ви , това означава по-приятни контракции и по-мощен и по-силен оргазъм. За да може сперматозоидите да навлязат в шийката на матката на жената, трябва да изпитате ерекция, оргазъм и еякулация. Ерекция възниква, когато пенисът ви е стимулиран или когато имате еротична мисъл. Има внезапен прилив на кръв към камерите на еректилната тъкан в пениса. Това от своя стра

Какво представлява акнето? Изчерпателен преглед на акне, пъпки и черни точки: Симптоми, причини, възможности за лечение.

С всички тези приказки за акне, може и да се опитаме да дефинираме малко състоянието. Акнето е често използваното име за пори, запушени от себум (известни също като бели и черни точки), пъпки, възли или кисти, които могат да се появят по лицето, шията, раменете, гърдите, гърба, горната част на ръцете и горната част на краката. Повечето тийнейджъри и голяма част от възрастните страдат от акне за повече или по-малко продължителни периоди от време. Състоянието не се ограничава до нито една възрастова група, раса или пол. Засяга стотици милиони хора по света. Най-големите проблеми с акнето са неприятният вид на пъпките и белезите, които могат да оставят след себе си. Видове акне Въпреки че пъпките са най-често срещаната форма на акне и тази, с която повечето хора вероятно ще се сблъскат или страдат, трябва да знаете, че има и други форми. Най-простата форма е акне вулгарис, което включва само комедони, най-простите лезии. Лезии са малки петна от кожа, засегнати от акне, въпреки че