Пропускане към основното съдържание

Разкриване на причините за нисък обем на спермата, слаба еякулация и ниска плодовитост при мъжете

Да се ​​върнем към основния въпрос на нашия блог. Какво е сперма? От къде идва?

Има милиони сперматозоиди, произведени от вашите тестиси (тестиси) всеки ден. Сперматозоидите преминават през естественото клетъчно делене, което неизбежно води до тяхното съзряване. По време на еякулация сперматозоидите се изпомпват в семепровода на мъжа, където се отделят фруктоза, семенни течности и други химикали. Вашата сперма плюс други течности бързо преминават през пикочния мехур през уретрата и излизат от пениса ви.

Това също доказва факта, че ако увеличите обема на сперматозоидите, ще имате повече сперматозоиди, преминаващи през пениса ви , това означава по-приятни контракции и по-мощен и по-силен оргазъм.

За да може сперматозоидите да навлязат в шийката на матката на жената, трябва да изпитате ерекция, оргазъм и еякулация. Ерекция възниква, когато пенисът ви е стимулиран или когато имате еротична мисъл. Има внезапен прилив на кръв към камерите на еректилната тъкан в пениса. Това от своя страна напълва пениса, което го прави втвърден, уголемен и повдигнат.

При продължителна стимулация настъпва оргазъм и еякулация. Оргазмът, известен като сексуална кулминация, е приятна емоционална или психологическа реакция, която придружава еякулацията. Има два етапа на оргазъм: първият, наречен неизбежност на еякулацията, настъпва две до четири секунди преди еякулацията.

През тези решаващи секунди може да сте наясно, че сте на път да „дойдете“ и не можете да направите нищо, за да го контролирате. Вашите семенни мехурчета и простатната жлеза започват да пулсират. Вторият етап на оргазъм настъпва, когато неволно еякулирате сперма в конвулсивни пристъпи. Средно една чаена лъжичка (2-15 милилитра) сперма се изтласква, съдържаща от 40 до 150 милиона сперматозоиди! „Първото впръскване“ обикновено съдържа най-голямо количество сперма.

След това преминавате през период на възстановяване, в който не можете да изпитате друг оргазъм. Това може да продължи няколко минути, а понякога и часове.

Както можете да забележите от това кратко съобщение, спермата е решаващ елемент от секса и оргазма. Ако увеличите обема на спермата, можете да подобрите плодовитостта си, да увеличите силата на оргазмите си и дори да помогнете на партньора си да се наслаждава повече на секса. Още една причина да увеличите обема на спермата, нали?

Нисък обем на сперматозоидите и слаби еякулации

Кога мъжът трябва да се притеснява за обема и потентността си? Понякога драматичното намаляване на обема на еякулата може да означава запушване на един от еякулаторните канали. Запушването на канала се диагностицира чрез ултразвук на простатата. Други възможни причини за намален обем включват ретроградна еякулация или продължителна инфекция на простатата (хроничен простатит).

Намаленият обем на спермата може просто да е нормална част от стареенето и не е задължително да доведе до намален фертилитет. Ако има загриженост относно количеството, външния вид и структурата на еякулата, може да е препоръчително да обмислите изследване на спермата от квалифициран лекар.

Стандартният анализ на спермата измерва обема и pH на спермата, микроскопски анализира за отломки и аглутинация, оценява концентрацията и морфологията на спермата, брои левкоцитите на спермата и идентифицира незрели зародишни клетки. Обикновено това се извършва след два до седем дни сексуално въздържание, върху проба от сперма, взета в лекарския кабинет.

Лекарят вероятно също ще пожелае да проведе тестове, за да изключи инфекция на пикочните пътища, гонорея и хламидия. В много случаи анализът на спермата дава резултати, които технически са в рамките на "нормалния" диапазон, но мъжете все още могат да се чувстват недоволни от свиващата сила на оргазмите, обема и външния вид на еякулата си и плодовитостта си. За тях и за мъжете, които просто искат да изпитат допълнителната увереност и удоволствие от по-големия обем на спермата, има отлични природни препарати, които холистично се справят с проблема и увеличават обема на спермата без странични ефекти.

Анализ на сперматозоидите

Анализът на сперматозоидите е процесът, чрез който се оценяват количествата сперматозоиди, които човек създава, и се определя тяхното качество. Обикновено сперматозоидите се предписват на всички мъже, страдащи от безплодие. Двойките, които желаят да имат бебе, но са се сблъскали с проблема тук, се обръщат към лекаря. Анализът на спермата е едно от първите неща, които трябва да направят, защото тридесет процента от всички двойки са безплодни поради ниското качество на спермата. Анализът на спермата също е широко използван метод за проверка на ефективността на такива операции като вазектомия и реверсивна вазектомия.

Анализът на спермата изисква специална подготовка, ако ще го провеждате. На първо място, не трябва да имате сексуална активност (завършваща с еякулация) 2 до 5 дни преди деня на анализа. По този начин можете да сте сигурни, че обемът на спермата ще бъде във възможно най-високите количества, което ще гарантира ефективността и достоверността на оценката. Можете също да опитате да увеличите обема на спермата с помощта на хапчета за обем, ако обемът на спермата ви не е достатъчен за пълен анализ на спермата.

Освен това трябва да сте сексуално активни 1-2 седмици преди изследването на спермата, тъй като дългото въздържание може да доведе до неактивност на спермата. А също така е желателно няколко дни преди изследването да избягвате да пиете алкохол и да уведомите лекаря си, ако приемате някакви лекарства.

Необходима е проба от вашата сперма, за да се извърши анализ на спермата. Можете да го еякулирате в малка чашка за проба или в клиниката или болничната баня, където ще бъде направен тестът, или в уединението на вашия дом. Най-честият начин за събиране на проба е чрез мастурбация в малката чашка за проба. Но можете да го направите и след секс, като вземете спермата си от презерватив (можете да го поставите в специален контейнер, за да избегнете изтичане или счупване) или като еякулирате в чашката за проба по време на секс.

Защо обемът на спермата е важен?

Мъжете обикновено увеличават обема на спермата, за да подобрят представянето си в леглото, да постигнат по-дълъг оргазъм и да задоволят своите любовници. Но това води до въпроса: харесват ли жените голямо количество сперма?

Отговорът е... Да, харесват. Стандартите за красота и сексапил не са измислени от някой секс експерт. Те са кодирани дълбоко в собствените ни гени и нямаме голям избор за определени неща, независимо дали ги харесваме или не. Повечето жени харесват самоуверени и страстни мъже. Точно като идеята за уголемяване на пениса, космати гърди или дълбок глас, жените вижте големия товар от свършване като част от най-добрия мъжки инвентар.

Всъщност няма значение дали жените виждат по-голям товар като разхвърлян или груб на рационално ниво на своя мозък. Все още го харесват дълбоко в себе си, защото натиска бутони в най-основната част от съзнанието им. Точно както мъжете все още си падат по чифт големи гърди въпреки всички модни тенденции, които заляха този свят.

Което ни води до следващия логичен въпрос: ако имам малък товар, как да го направя по-голям. Е, тъй като щастието на вашите дами е заложено на карта, ще ви дам бърз отговор. Нещото, което трябва да направите, е да се сдобиете с някои от тези чудесни билки, като Мусли и гъби Рейши, които помогнаха на много мъже да увеличат обема на спермата. Можете да изберете продукт, който съдържа най-много от билките за повишаване на ерекцията, познати на човека. Те работят, за да ви помогнат да получите ерекция и да увеличите обема на спермата. С до 500 процента отчетени печалби в обема на спермата, те са най-добрите инструменти за мъжа, който иска да излезе от средната тълпа и да се доближи до върха.

Обем на спермата и правене на любов

Правенето на любов е най-същественият аспект на брака, защото там мъжът и жената могат да изразят най-интимната си форма на обич един към друг. Въпреки че физическото привличане и удоволствие са жизненоважни за секса, дейността надхвърля физическия съюз, като утвърждава и задълбочава връзката на двойката. Ето защо е много важно и мъжът, и жената да дадат своя принос, за да задоволят напълно нуждите си в леглото.

За съжаление не всички двойки могат да се насладят на добър секс поради различни причини, някои от които са свързани с проблеми със сексуалното здраве на мъжа. Като се има предвид стойността на секса за мъжете, не е изненадващо защо има много хапчета за увеличаване на пениса, продавани в пазар днес. Тези лекарства не само подобряват репродуктивното здраве и сексуалния живот на мъжете, но също така ги спасяват от чувството на неудовлетвореност и неудобството, че не могат да постигнат добри резултати в леглото.

Въпреки че фокусът на много производители на лекарства и дистрибутори е бил върху лечението на еректилна дисфункция и уголемяване на пениса, сега има и компании, които се занимават с проблема със спермата и предлагат хапчета, които помагат за увеличаване на обема на спермата.

Оргазмът е жизненоважен аспект на правенето на любов, който често предизвиква притеснения сред мъжете. Докато някои мъже са разочаровани, че кулминацията е достигнала твърде рано или че изобщо не са успели да дойдат, други не са доволни от обема на спермата. Въпреки че мъжете могат да поправят този дефект на мъжкото репродуктивно здраве с помощта на съвременни добавки, трябва да сте много внимателни и да изберете препоръчани от лекар хапчета без странични ефекти.

Причини за нисък обем на спермата и слаба еякулация: тютюнопушене и пиене

- Според проучване, проведено от Секцията по ендокринология на Медицинския център Lahey Hitchcock, Бърлингтън, Масачузетс, тютюнопушенето причинява значителен спад в броя на спонтанните ерекции, които се случват по време на сън.

-Тези ерекции са един от издайническите признаци на добър кръвен поток и здравословен сексуален живот. Намаляването на тяхната честота или интензивност е сигурен знак, че еректилната дисфункция е близо. Проучването също така показа, че въздържането от пушене само за 24 часа води до драматично повишаване на качеството на спонтанните ерекции. Тютюнопушенето също е в основата на много други проблеми, включително рак на белия дроб.

- Катедрата по психиатрия към Медицинския факултет на университета в Любек, Германия, публикува проучване, доказващо, че пиячите страдат по-често от еректилна дисфункция, отколкото пиещите от време на време.

- Алкохолът има тенденция да предизвиква приятно състояние на релаксация и обикновено се смята, че има положителен ефект върху либидото. Въпреки това, алкохолът е подтискащ и има голямо отрицателно въздействие върху либидото. Освен това за мъжете е по-трудно постигането и поддържането на ерекция.

- Националната лаборатория на Лорънс Ливърмор, която се управлява и управлява от Калифорнийския университет, проведе собствено проучване относно ефектите от тютюнопушенето сред тийнейджърите. Проучването разкри, че тютюнопушенето има катастрофално въздействие върху обема на спермата.

- Това означава, че тийнейджърите, които са заклети пушачи, застрашават шансовете си да имат деца и също така увеличават риска от деца, които страдат от различни генетични проблеми поради увредената ДНК, получена от бащата или майката.

- Университетът в Берн, Швейцария, подкрепи това откритие, като разкри резултатите от собственото си изследване. Статистически анализ, проведен в Швейцария, показва значително по-ниско качество на спермата при пушачи в сравнение с непушачи. Концентрацията на сперматозоидите също беше силно засегната.

Причини за нисък обем на спермата и слаба еякулация: Диета и хранене

Едно от нещата, които повечето хора пренебрегват в ежедневието си, е, че храната е нещо повече от нещо, което да погъделичка вкусовите ви рецептори и да напълни стомаха ви. Храната също е вашият ежедневен източник на цяла поредица от вещества, които са необходими за правилното функциониране на тялото ви.

Най-важната добавка към вашата диета е цинкът. Този метал играе решаваща роля в човешкото тяло, като подпомага действието на антиоксидантите и по този начин забавя процеса на стареене. Той също така служи за стабилизиране на ДНК в сперматозоидите, като по този начин осигурява силна и здравословна доставка на генетичен материал. Малко хора знаят, че дефицитът на цинк в ежедневната диета може да намали плодовитостта при мъжете, тъй като тялото е склонно да генерира по-малко сперматозоиди и сперматозоидите вече не са достатъчно силни, за да извършат пълното пътуване.

Най-добрият източник на цинк във вашата диета са стридите. Стридите обаче се хранят на дъното на моретата, които са все по-замърсени с тежки метали и химикали. Други добри източници на цинк са животинските протеини, като свинско, телешко и птиче месо. Месото всъщност е най-добрият начин да си набавите дневната доза цинк, тъй като тялото го усвоява много по-лесно от този източник. Освен това е известно, че други вещества, открити в зърнените култури и пълнозърнестия хляб, намаляват усвояването на цинка.

Други добри източници на цинк са боб, ядки, тиквени семки и слънчогледови семки. Трябва да се опитате да включите тези храни във вашата диета възможно най-често. Все пак трябва да сте наясно, че твърде много цинк не е добър за тялото ви, тъй като има тенденция да намалява усвояването на други важни метали, като желязо и мед.

Причини за нисък обем на сперматозоидите и слаба еякулация: Хормони

Една от най-тревожните тенденции при съвременните хора е понижаването на праговата възраст за андропауза. Андропаузата е мъжкият аналог на женската менопауза, която обикновено засяга мъже на възраст между 40 и 55 години. Само преди 100 години андропаузата не е започнала до 50-те години, но индустриализираното общество, в което всички живеем, е превърнало андропаузата в състояние, предизвикано от мъже. Внезапният спад в обема на тестостерона, произведен от тялото, което е белег на андропаузата, вече не е природен процес, но може да започне в началото на 40-те години от постоянното присъствие на широк спектър от химикали. Тези химикали действат като синтетичен естроген в мъжкото тяло и предизвикват определени промени на физическо и психологическо ниво.

Симптомите, които идват с андропаузата са: проблеми с простатата, промени в настроението и депресия, импотентност, ниско сексуално влечение и нисък брой сперматозоиди, наддаване на тегло, ниска кръвна захар или диабет, суха кожа, загуба на костна маса, умора, тревожност, ниска абсорбция на цинк , повишен риск от инфаркт и задържане на вода. Наличието на ксеноестрогени (подобни на естрогена, но те не се произвеждат в тялото) нарушава естествения хормонален баланс и води до ранна поява на андропауза. Тези ксеноестрогени са резултат от постоянното ни излагане на различни продукти на съвременния живот. Кратък списък с източници на ксеноестроген включва:

  • Пестициди
  • Хербициди
  • Пластмасови опаковки
  • Пластмасови бутилки за пиене
  • Месо от животни, отгледани с богата на хормони храна

Един възможен отговор на спадащото сексуално желание е цинкът. Цинкът е жизненоважен за здравословното функциониране на простатата, тестисите, имунната система, заздравяването на рани и е част от около 300 ензима. Има редица изцяло натурални билкови хапчета, които могат да увеличат обема на сперматозоидите и общото либидо само защото са отличен източник на цинк. Ако чувствате, че вече не сте нетърпеливи за секс, както преди, или ако лекарят ви е казал, че броят на сперматозоидите ви е по-нисък от нормалното, тогава трябва да опитате. Комбинацията от премахване на нездравословния начин на живот, упражнения и тези хапчета за подобряване на спермата трябва да е достатъчна, за да върне нуждата от секс и цялото удоволствие, което идва със сексуалното удовлетворение.

Причини за нисък обем на спермата и слаби еякулации: Затлъстяване

С разпространението на затлъстяването в индустриализирания свят и поредица от предупреждения за този нарастващ проблем от останалата част на света бяха повдигнати много въпроси за това как затлъстяването ще повлияе на живота на милиони. Един такъв въпрос е заглавието на тази статия. Все още не са провеждани проучвания, за да се определи дали затлъстяването има пряко въздействие върху качеството на спермата, но науката вече е идентифицирала няколко косвени връзки между затлъстяването и намаляването на качеството на секса и спермата.

Това, което знаем със сигурност е, че хората с наднормено тегло и затлъстяване са склонни да намалят усилията, когато могат. Това има голямо влияние върху секса, тъй като редовното усилие е от решаващо значение за секрецията на тестостерон от тялото. Тестостеронът не регулира качеството на спермата, но влияе върху сексуалното влечение и мъжкото либидо и растежа на сперматогенната тъкан в тестисите. Именно тази тъкан извършва самото производство на сперма. Намаляването на нормалното ниво на тестостерон, което непременно се случва на всеки човек, който избягва усилията, води до спад в либидото. Индивидът вече не се интересува толкова от секса, колкото преди, нито получава толкова удоволствие от него, колкото преди. В комбинация с честото излагане на вещества, които имитират ефектите на естрогенния хормон, ниското ниво на тестостерон може да доведе до свиване на пениса и тестисите.

Освен това хората с наднормено тегло или затлъстяване може да имат небалансирани диети, които са склонни да изключват храни, богати на цинк. Цинкът е един от най-важните минерали, които влизат в човешкото тяло чрез храната. Съдържа се в стриди, боб, ядки и семена. Дефицитът на цинк в резултат на неадекватен прием или усвояване на цинк се характеризира с загуба на коса, кожни лезии и загуба на телесни тъкани. Цинкът е много важен за производството на сперматозоиди и за поддържане на качеството и подвижността на сперматозоидите, доказано е, че ви помага да увеличите обема на спермата. Без достатъчно цинк качеството на спермата ще пострада.

Причини за нисък обем на сперматозоидите и слаби еякулации: Безпокойство относно сексуалното представяне

Добрият секс е добър за тялото и здравето, твърде много от него може да причини заболявания, свързани със секса и дори пристрастяване към секса. Понякога това пристрастяване започва поради добро сексуално представяне, което води до чест секс с партньорите или с други хора. В резултат на това този човек не може да издържи и ден без да прави секс с някого, дори да плаща на проститутки само за да го правят. Сексът с непознати може да предизвика развитието на ХИВ или ППБ в тялото на човек.

Сексуалната зависимост е резултат от хора, които използват секса като изход за своите проблеми и стрес в живота. Тъй като са емоционално и психически изтощени, те използват секса, за да получат удоволствие и добро чувство чрез сексуално представяне. Всеки ден те продължават да го правят, само за да оцелеят един ден. Тъй като стават зависими от секса, им е трудно да контролират сексуалните си желания. Съответно, мастурбацията е една форма на сексуална зависимост, при която мъжът става зависим от предмети, за да получи удоволствие и комфорт. Понякога хората, които мастурбират, не искат да правят секс с истински хора. Те предпочитат да останат в своя свят на похот и въображение, тъй като се преструват, че обектът на техните фантазии е сексуално задоволителен. Въпреки че пристрастяването към секса може да е сериозен вид пристрастяване, то е лечимо и може да бъде лекувано чрез посещение в центрове за лечение, където може открито да се говори за сексуалните проблеми на човека. По този начин човекът ще се подобри и ще започне да живее живот без нужда от секс.

Едно от най-тъжните неща, които биха могли да се случат на някого, би било да разбере, че сексът не е толкова добър, колкото беше преди. Може да има различни проблеми като например не можете да получите ерекция или има проблеми с размера на пениса или оргазмът не е наистина силен. За щастие съвременната медицина може да помогне на мъжете с всички тези проблеми, можете да увеличите обема на сперматозоидите, да увеличите сексуалното желание и цялостната ефективност.

Увеличете производството на сперма 

Защо някои мъже трябва да увеличат производството на сперма? Има много фактори, които ги карат да го правят. На първо място, мъжете искат да подобрят своята плодовитости интензивността на оргазма.

Човек трябва да предприеме определени стъпки, ако иска да увеличи производството на сперма. В днешно време мъжете могат да се възползват от невероятни постижения в науката за мъжкото сексуално здраве, които ще подобрят потентността им, количеството на сперматозоидите и могат да направят оргазма по-силен. Официалната медицина също подкрепя тези продукти.

През последното десетилетие бяха проведени много изследвания върху мъжкото сексуално здраве. Лекарите препоръчват използването на хранителни добавки за справяне със сексуалните проблеми при мъжете. Ако целта ви е да увеличите производството на сперматозоиди, няма по-добър метод за това от приемането на добавки, които са направени с тази цел. Използването на хранителни добавки не е единствената налична техника, но е много благоприятна. Доставчиците на здравни услуги твърдят, че е безопасно и ефикасно и обикновено дори по-ефикасно от упражненията за пениса.

В днешно време броят на продуктите в тази сфера е голям. Разработен е специален метод за постигане на посочения резултат и увеличаване на производството на сперма. Сред различните приятни резултати, които тези продукти дават, са по-добър сексуален отговор и представяне, изключително интензивни и по-дълги оргазми, по-голямо количество сперма, с по-бял, изключително силен вид и текстура, по-добра еякулация и повишена сила на контракция.

Всеизвестен факт е, че много жени се разделят с партньори, ако не им доставят удовлетворение в секса. Удоволствието е също толкова важно, колкото и сигурността. Жените харесват мъже, които събуждат сексуалната им възбуда и ги харесват. Те харесват мъжете, които вълнуват кръвта им. Мъжката потентност е много отличителен аспект, който всяка жена иска нейният партньор да притежава.

Това е огромна причина за мъжките добавки. Има различни средства и природни добавки, позволяващи на мъжете да увеличат производството на сперма. Един от широко използваните методи е приемът на мултивитаминен комплекс. Помага за преодоляване на някои последствия от стреса и лошите навици.

Друг изход е да пиете много вода през деня. Нещо повече, не забравяйте, че редовните физически упражнения ще поддържат тялото ви във форма и мъжките ви функции на прилично ниво. Обмислете диетата си много внимателно. Опитайте се да намалите количеството бургери и други неща за бързо хранене, но увеличете количеството пресни и натурални продукти. Ако не откажете, то поне контролирайте навиците си за пушене. Вредата от пушенето върху броя и обема на спермата, както и върху либидото като цяло, е научно доказана. Пиенето също трябва да е отговорно. Не мислете, че трябва да забравите алкохола, но трябва да го ограничите. Не забравяйте за добрата почивка. Ако спите достатъчно всяка нощ, ще бъдете пълни с енергия и сексуално желание. И накрая трябва да кажем, имайте активно приятно сексуално изживяване през цялото време - това ще ви поддържа във форма и енергични.

Сред разнообразието от налични средства за увеличаване на производството на сперма, естествените хапчета за обем са доказано най-добрите ефективен. Вие трябва да изберете най-добрия вариант за вас. Консултацията с вашия лекар би била чудесна идея, преди да направите окончателен избор. Само вашият лекар, който знае почти всичко за вашето здраве, може да ви даде полезни и практични съвети. Тогава ще сте сигурни, че избраният от вас метод ще има най-добрия възможен ефект и ще постигнете целта си, ще увеличите производството на сперма. Оставете тревогите настрана. Изберете алтернативата, която ви подхожда.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Отключване на тайните на женското либидо: Изчерпателно ръководство за женско сексуално здраве

Много жени изпитват проблеми в сексуалния живот и търсят решения. Проблемът е, че можете лесно да намерите продукт за подобряване на мъжкия пол: от добре познатата Виагра до всички тези билкови хапчета и кремове. Въпреки че тези опции наистина увеличават женското сексуално желание, те са предназначени и формулирани за мъже и е възможно да причинят странични ефекти. Историята зад женското либидо Често проблеми те, свързани със сексуалния контакт, плашат мъжете, защото те не знаят как да се справят с тях и как да поправят ситуацията. Различни фармацевтични компании явно се възползват от тази идея, като предлагат хапчета за подобряване на мъжете на мъже, заети със своите сексуални връзки. Въпреки това, оплаквания от ниско либидо могат да се наблюдават и при жените, особено на 40-годишна възраст. Тази ситуация се изразява в повечето случаи чрез бърза загуба на интерес и/или енергия, преди жените изобщо да достигнат оргазъм. Този проблем притеснява дамите и прераства във фактор, застраш

Какво представлява акнето? Изчерпателен преглед на акне, пъпки и черни точки: Симптоми, причини, възможности за лечение.

С всички тези приказки за акне, може и да се опитаме да дефинираме малко състоянието. Акнето е често използваното име за пори, запушени от себум (известни също като бели и черни точки), пъпки, възли или кисти, които могат да се появят по лицето, шията, раменете, гърдите, гърба, горната част на ръцете и горната част на краката. Повечето тийнейджъри и голяма част от възрастните страдат от акне за повече или по-малко продължителни периоди от време. Състоянието не се ограничава до нито една възрастова група, раса или пол. Засяга стотици милиони хора по света. Най-големите проблеми с акнето са неприятният вид на пъпките и белезите, които могат да оставят след себе си. Видове акне Въпреки че пъпките са най-често срещаната форма на акне и тази, с която повечето хора вероятно ще се сблъскат или страдат, трябва да знаете, че има и други форми. Най-простата форма е акне вулгарис, което включва само комедони, най-простите лезии. Лезии са малки петна от кожа, засегнати от акне, въпреки че