Пропускане към основното съдържание

Изчерпателно ръководство за увеличаване на гърдите: естествени средства или хирургия?

Увеличаване на гърдите

Стотици хиляди жени по целия свят желаят да имат по-големи гърди. Въпреки това, мнозинството от тези жени никога няма да се стремят към каквато и да е форма на увеличаване на гърдите. Въпреки че биха искали да имат по-големи гърди, тези жени не желаят да се подложат на опасностите или униженията на операцията за увеличаване на бюста - и кой може да ги вини?


Честно казано, повечето операции за увеличаване на бюста не дават перфектни резултати. Дори жени, които изберат скромно подобрение на B-чашка или C-чашка, могат да се окажат с неестествени или неравни импланти. Като вземете предвид, че жените с импланти имат 21% увеличение на рака, операцията едва ли си струва. Повечето интелигентни жени биха предпочели да живеят с разочароваща A-чашка, отколкото да похарчат хиляди долари, застрашавайки здравето си в името на по-големите гърди.

Добрата новина е, че има изцяло натурална билкова алтернатива. Проучванията показват, че жените, които приемат хапчета за увеличаване на бюста, изпитват много от положителните ефекти, които биха имали от притока на естроген. Резултатът е по-големи, по-стегнати, по-пълни гърди, както и намаляване на симптомите, свързани както с ПМС, така и с менопаузата. За безопасни, естествени и красиви гърди хапчетата за увеличаване на бюста са решението.

Естествено увеличаване на бюста

Ако жените бъдат попитани коя част от женското тяло харесват най-малко, почти всяка жена би споменала гърдите си. Стегнатите, пълни, големи гърди очевидно не са често срещани сред жените. Много жени търсят уголемяване на гърдите и повечето ще помислят за операция за по-големи гърди.

Въпреки че никое от алтернативните лечения за уголемяване на бюста няма да даде на жената гърдите на холивудска звезда, използването на правилните добавки може да увеличи размера на гърдите с до две чаши, да добави стегнатост и да покаже забележими форми на отделните гърди.

Ако искате да опитате естествени хапчета за уголемяване на гърдите, трябва да разгледате препоръки, рецензии и вероятно онлайн форуми. Всички ли изглеждат така, сякаш са съставени от един човек? Или изглеждат истински и публикувани от реални клиенти? Ако всички четат за едно и също, бъдете подозрителни.

Естественото увеличаване на гърдите не трябва да се разглежда като бързо решение. Както при всички билкови естествени лечения, уголемяването на гърдите може да отнеме седмици и месеци, за да се постигнат желаните резултати. Но с търпение използването на висококачествени билкови продукти за уголемяване на бюста ще повиши самочувствието на жената и ще й даде много по-добра представа за себе си, с малко помощ от увеличаване на бюста.

Самоизследване на гърдите за по-добро здраве на гърдите

Здравословни промени през живота: Извършването на месечен самоизследване на гърдите е най-добрият начин да останете запознати с цикличните промени в гърдите си. Ще опознаете територията по-добре от вашия здравен екип и лесно ще забележите промените. Годишният клиничен преглед помага да документирате здравето на гърдите си, така че поддържайте редовни часове за това! Между пубертета и менопаузата гърдите ви ще преминат през много промени, които се влияят от хормоните, диетата и упражненията. Повечето от тези промени са естествени и здравословни!

Тийнейджърски години (Пубертет): В тийнейджърските години, с началото на месечния ви цикъл, тялото ви навлиза в процеса на съзряване и придобивате извивки и може да забележите промени в кожата (като акне) и дори в косата може да промени цвета или текстурата. Гръдната тъкан също се развива през това време и може да е гъста и стегната в началото, особено ако сте с малки гърди. Семейна прилика: На този етап не е твърде рано да научите семейната си здравна история, така че попитайте вашите роднини (майка, лели, баба) дали са имали някакви фиброкистозни проблеми с гърдите си или някакви редовни кисти. Ако е така, вероятно е и вие да ги изпитате. Не се притеснявайте – кистите са доброкачествени – но искате да знаете къде се намират и дали се появяват и си отиват, за да могат да бъдат разграничени от другите елементи на гърдите ви.

Повече извивки и деца (детеродни години): След като тялото ви е подготвено за майчинство, ако заченете и раждате деца, а също и ако кърмите децата, това ще доведе до повече промени в гърдите ви, т.к. както и в останалата част от тялото ви. Гърдите може да станат по-големи и по-чувствителни по време на бременност и може да се нуждаят от повече подкрепа. Не пренебрегвайте вашата BSE през това време, бъдете запознати с промените. Не забравяйте, че бременността и кърменето ще спомогнат за намаляване на риска от рак на гърдата.

Зрялост (менопауза): Менопаузата също води до промени в гърдите ви, тъй като нивата на естроген и прогестерон спадат, тъканта на гърдите ви може да стане по-малко твърда и да се стегне по различен начин, отколкото през тийнейджърските и детеродните години. Бъдете в крак със самопрегледите на гърдите си и на тези години, така че нормалните промени да са ви познати. По-малко плътната тъкан на гърдата изглежда ще има повече бучки и подутини, но не забравяйте, че 90% от бучките на гърдата са доброкачествени.

Правилният избор на решение за уголемяване на гърдите

Можете да се почувствате разочаровани и объркани, преглеждайки огромен брой продукти за уголемяване на гърдите. Понякога може да е трудно да не знаете кои от решенията са безболезнени и абсолютно естествени. Наличието на цялата подходяща информация под ръка прави много лесно да направите правилния избор на решение за уголемяване на бюста, което идеално отговаря на вашите нужди.

1. Кремове. Синтетичните хормони са основните елементи на кремовете за уголемяване на гърдите. Те са свързани с фатални заболявания като рак и сърдечен удар. Предстои да се установят дълготрайните отрицателни ефекти от такива недоказани решения; следователно идва с голям брой отрицателни резултати.

2. Друго средство, инжектирането на хормон в гръдната тъкан, може да причини още по-опасни странични ефекти, въпреки че осигурява определени резултати.

3. Операция на гърдата. Много жени избират този метод, тъй като веднага се освобождават от отговорност. Със сигурност обаче ще имате белези по кожата си. Освен това гръдните импланти могат да се държат непредвидимо и да попречат на диагностицирането на рак на гърдата.

4. Помпи за кърма. Това може да доведе до обезобразяване на гърдите ви или дори да причини рак на гърдата! Изпомпването е неестествено за тялото и за дълъг период може да бъде много опасно.

5. Упражнения. Специалните упражнения, насочени към уголемяване на гърдите, са доста безопасни и не са скъпи, но няма доказани доказателства за тяхната ефективност.

6. Купуването на специално бельо - корсети и сутиени - освен, че е доста скъпо, върши работа само когато се облече. Понякога бельото прави гърдите ви да изглеждат изкуствени и необичайни. Освен това кара жените да се чувстват неудобно, когато ги отлагат пред партньорите си.

7. Хапчета за гърди. Билковите хапчета за гърди се правят без никакви консерванти, химикали, синтетични хормони или оцветители. Хапчетата за гърди ще направят гърдите ви по-стегнати, гладки и по-големи. Ще се чувствате и ще изглеждате по-млади. Билковите хапчета за уголемяване на гърдите не оказват негативно влияние върху цялостното ви здраве. Като се има предвид, че компонентите могат да бъдат абсорбирани в кръвоносната ви система, жизненоважно е да използвате решение за уголемяване на гърдите, което не съдържа никакви химически съединения. Избирайки решение с химикали, вие наистина залагате здравето си и може да имате големи проблеми в бъдеще.

Що се отнася до естествените хапчета за гърди, те не съдържат никакви вредни компоненти. Можете да сте сигурни, че няма да се изложите на опасност от аромати или парабени. Хапчетата за гърди ви осигуряват нетоксичен начин да имате по-големите гърди, които търсите.

Хапчетата за гърди се предлагат от много производители сега и жените чуват всякакви реклами, обещаващи им по-големи и по-красиви гърди. Трудно е да се избере правилният избор на решение за уголемяване на гърдите. За да направите това, се препоръчва да разгледате както предимствата, така и недостатъците на всички налични решения. Някои форуми за уголемяване на гърдите с коментари за продукта и опитни потребители могат да ви помогнат. Там можете да намерите всички отговори на въпросите за последствията, да сравните мненията на потребителите за тези хапчета за гърди.

Само онези решения за уголемяване на гърдите, които предоставят на реални клиенти страхотни резултати, заслужават вашето внимание. Вашият правилен избор на решение за уголемяване на гърдите трябва да бъде доказано от препоръките на други жени, че това им е помогнало да решат проблемите си с гърдите.

Очевидно е, че продуктът, от който са се възползвали много жени, вероятно ще помогне и на вас. Освен това ще получите по-големи, по-стегнати и по-млади гърди, ако го изберете. Въпреки това, пазете се от хапчета за уголемяване на гърдите с много отрицателни отзиви. Отделете повече време за проучване във форум за уголемяване на гърдите!

Предимства на увеличаването на гърдите

Всяка жена иска да изглежда по-добре и да има привлекателни пълни гърди. Не е необичайно жените да имат естествено красиви твърди и големи гърди. Някои от нас обаче искат да изглеждат по-привлекателни и смятат, че целта може да бъде постигната с по-големи гърди. Възможно е да подобрите външния си вид и самочувствието си чрез уголемяване на гърдите.
Така ще имате по-голям размер на чашата, както и много твърдост. Ако изглеждате прекрасно, вие се чувствате по същия начин. Всеки признак на депресия или безпокойство изчезва. С по-големи гърди ще изглеждате по-привлекателни, ще спрете да имате проблеми със самочувствието, ще започнете да си купувате различни, много по-модерни дрехи, рокли с деколте и тениски ще ви станат любими.
Ще изберете и ризи по тялото. Подобреният ви външен вид ще доведе до емоционално и психологическо спокойствие.

Не забравяйте, че само естествени хапчета за уголемяване на гърдите ще ви накарат да изглеждате прекрасни и здрави! Вашите малки или увиснали гърди ще останат в миналото. Толкова е лесно да получите красиви пълни и стегнати гърди.

Резултати от увеличаване на гърдите

В днешно време много жени решават да увеличат гърдите си. Но е полезно да помислите за причините за това и възможните резултати и едва тогава отидете и направете операцията. Много жени са имали операция, но резултатите от нея ще бъдат различни за всяка от тях, тъй като всички жени са уникални.

Първото нещо, за което трябва да помислите, ако желаете операция за уголемяване на бюста е нейната причина, т.е. защо искате да я направите. Във всеки случай хирургът провежда разговор с пациента за това и този разговор е много подробен. Много е важно да знаете защо го правите. Някои жени го правят, защото някой им е казал, че трябва да го направят, или има жени, които искат да изглеждат като световноизвестни модели.
Но точно в тези два случая пациентките могат да бъдат доста разстроени, когато видят резултата от уголемяването на гърдите. Но резултатът вероятно ще бъде доста задоволителен, ако направите операция, защото имате искрена причина.

Затова е много важно да помислите за разликата между резултатите от уголемяването на гърдите, които искате да видите, и тези, които наистина можете да видите. Някои жени имат значителни болки, които са много по-силни, отколкото са си мислили, да бъде. Следователно те трябва да прекарват повече време в отпуск, отколкото са очаквали.

Още нещо, за което трябва да помислите, е белег, който може да е резултат от операция за уголемяване на гърдите. Възможно е да се премахне белегът, ако жената използва специален крем, но периодът на избледняване на белега зависи от организма.

Обобщавайки го, всяка жена трябва да мисли за резултатите от операцията, особено по отношение на последствията от нея. От съществено значение е да се мисли за емоционалните и телесни промени, произтичащи от операцията за уголемяване на гърдите, и е много важно да се има предвид, че резултатите може да са доста различни от очакваните.

Билково уголемяване на гърдите

Билковото уголемяване на бюста използва набор от билки, за да предизвика растеж на бюста. Въпреки че всички са различни, има няколко често използвани билки. Билковото уголемяване на гърдите може да бъде под формата на хапчета, кремове или течности. Други фирми предлагат спрейове. Билките, използвани в различните класове билкови средства за уголемяване на гърдите, могат да варират, но най-вече включват Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Благословен трън, Dong Quai и семена от копър.

Когато разглеждате билковото уголемяване на гърдите, първо си направете домашното. Трябва да сте наясно, че билковото уголемяване на гърдите няма бързите резултати като операцията на гърдите. Въпреки това няма странични ефекти: белези, болка или време за възстановяване, от които да страдате. Уверете се, че знаете компонентите във всеки билков продукт за уголемяване на гърдите, който обмисляте. Потърсете безопасността и ефективността на съставките и помислете за други възможности, ако сте алергични към билки. Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате някакви лекарства.

След много изследвания в различни страни, проучванията показват, че билките показват естрогенни и регенериращи ефекти върху женското тяло, особено върху гърдите, бедрата, кожата на лицето и тялото, косата и вагиналната епителна тъкан. По този начин подобряват външния вид на женските вторични полови белези, а също и красотата на кожата.

След като смятате, че сте намерили правилния билков продукт за увеличаване на гърдите, проверете компанията. Най-добрите компании предоставят информация какво може и какво не може да направи билковото уголемяване на гърдите; и също така да ви кажа кога не е разумно да приемате определени билки. Например, някои билкови продукти за уголемяване на гърдите не трябва да се приемат, когато сте бременна.

Най-доброто увеличаване на бюста: Хапчета за гърди

Повечето дами харесват начина, по който изглежда бюстът им, докато не започне процесът на стареене. С течение на времето гърдите променят формата, размера, общия си вид, накрая увисват. Състарените безформени гърди са следствие от птоза. Има доказателство, че женските гърди обикновено променят външния си вид след бременност и кърмене. Кожата губи своята еластичност с времето и гърдите увисват все повече и повече.

Много жени решават да решат този проблем чрез уголемяване на гърдите. Американското дружество за естетична пластична хирургия твърди, че приблизително 50 000 жени стават клиенти на клиники, за да се подложат на операция за уголемяване на гърдите. Няма ни най-малко затруднение - операцията може да продължи от един до три часа максимум.
Независимо от някои болки по време и след операцията, една типична жена може да отиде на работа и да започне ежедневието си след една седмица. Но винаги има загриженост за някои негативни аспекти след операцията. Така или иначе не всеки е психологически готов да се подложи на операция за увеличаване на гърдите. Тези, които се страхуват от хирургическа интервенция, но искат да имат еластичен млад бюст, избират билкови лечители.

Хапчетата за гърди са на върха сред подобни алтернативни природни лекарства за растеж на гърди. Билковата формула на тези хапчета е изградена на базата на фитоестроген (растителен естроген), който предизвиква производството на простагландини в женския организъм, което от своя страна завършва с подуване на бюстните жлези. Предимството на хапчетата за гърди е, че те са достъпни и достъпни и могат да бъдат закупени без лекарска консултация. Хапчетата за увеличаване на гърдите могат да помогнат за повишаване на количеството естроген и да направят тъканите на гърдите по-големи.

Хапчетата за гърди съдържат естествени съставки, които се включват в много препарати от този тип и могат да подобрят гърдите. Те са:
  • Известно е, че глухарчето съдържа много фитоестрогени. Можете да приемате листата или корените му, или и двете, като добавка или като напитка. Друга добра причина да използвате глухарче е, че повишава енергията и ви кара да живеете по-дълго.
  • Корен от Dong Quai: още един метод за получаване на фитоестрогени. Освен това работи за уголемяване на гърдите. А много дами определено ще оценят още едно предимство на това растение, а именно способността му да облекчава менструалните колики.
  • Копърът се приема като чай или като добавка към крем или лосион. Жените могат да го прилагат върху гърдите. Като афродизиак, копърът лекува сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Той е богат на естрогенни елементи и растителни хранителни вещества. Ако искате да засилите сексуалното желание, използвайте копър като храна или лек.
  • Сминдухът е една от съставките, използвани от жените от Близкия изток, които живеят в хареми. Те избраха сминдуха като билка за уголемяване на гърдите. Сминдухът подчертава растежа на гърдите с помощта на специални женски хормони, стероидни прекурсори. Той също така идва с голямо количество растителни химикали.
  • Дивият ямс се съчетава добре със съдържанието на сминдух, тъй като е богат и на растителни хранителни вещества. Всички тези съставки се считат за компоненти за увеличаване на гърдите. Но което е по-важно, дивият ямс може да помогне по време на ПМС или да помогне при проблеми в менопаузата.
  • Pueraria Mirifica: тази крайна съставка смесва качествата на всички растения, описани по-горе. Подпомага по време на менопауза, подобрява състоянието на кожата и бюста, спира процеса на стареене и подобрява кръвообращението.
Споменатите лекарства са често срещан състав на хапчета за растеж на гърдите. Преди да купите каквито и да било хапчета за гърди, проверете правилно списъка на съставките, тъй като той трябва да съдържа естествени растения, които вече познавате. Ако изберете полезни хапчета за увеличаване на бюста, можете да сте сигурни, че бюстът ви ще бъде чудесно по-пълен, по-закръглен и наистина възхитителен и голям в рамките на един месец.

Ползи от хапчетата за гърди

Ще се почувствате много по-добре за себе си и живота около вас. Повече доверие в жената променя обстоятелствата. Тя ще гледа отражението си с голямо удоволствие. Винаги се забелязва, когато дамите се чувстват добре и това ги прави по-щастливи! Хапчетата за гърди ще ви осигурят това отлично усещане!

Хапчетата за гърди трябва да включват висококачествени билкови съставки и всяка съставка ще бъде насочена към стимулиране на естествения растеж, докато безопасният и естествен произход не е проблем.

100% гаранция за връщане на парите е допълнителен плюс и принос към безопасността на продукта. Не рискувате нищо, като купувате хапчета за гърди, дори пари!

Увеличаване на гърдите: странични ефекти

В зависимост от това каква форма на увеличаване на гърдите изберете, това ще бъдат различни странични ефекти. Страничните ефекти не са само отрицателни, но някои от тях са. Други са положителни. Така че не забравяйте да разберете добре какво да очаквате, когато вземете това променящо живота решение.

Странични ефекти от билковото усилване на бюста

Уникалната комбинация от билки и минерали, открити в билковото усилване на бюста, са сами по себе си мощни лекарства, които се използват за лечение на много заболявания. Въпреки това, взети заедно, те са tour de force, който в крайна сметка променя вашите хормонални модели.

Тази промяна на хормоните може да има положителен ефект за регулиране на вашия менструален цикъл. Но от друга страна е забранено да приемате билкови хапчета, ако сте бременна или кърмите. Въпреки че няма конкретни доказателства, че има проблем, има малък шанс той да навреди на вашето бебе или нероден плод.

Странични ефекти от операцията за поставяне на гръдни импланти

Най-противоречивото от всички е, че има множество проучвания, които се надяват да определят отрицателните ефекти върху здравето на гръдните импланти. Очевидно силиконовите гръдни импланти, които бяха забранени от FCC през 1992 г., бяха счетени за опасни, тъй като може да са изтекли в телата на жените и да им причинят непоправима вреда.

Днес се използва физиологичен разтвор и макар да не изглежда толкова естествен, той не е вредно вещество. Все още има вероятност имплантът да не функционира добре, но в този случай премахването му е проста процедура.

Лечението за увеличаване на гърдите е предназначено да подобри външния вид на лица, които разбират, че вече са привлекателни. Влизайки в това лечение с правилната нагласа, увеличаването на гърдите ще бъде едно от най-добрите неща, които човек може да направи. Билковото усилване на гърдите е най-добрият вариант, който можете да изберете: без странични ефекти и гарантирано действащ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Отключване на тайните на женското либидо: Изчерпателно ръководство за женско сексуално здраве

Много жени изпитват проблеми в сексуалния живот и търсят решения. Проблемът е, че можете лесно да намерите продукт за подобряване на мъжкия пол: от добре познатата Виагра до всички тези билкови хапчета и кремове. Въпреки че тези опции наистина увеличават женското сексуално желание, те са предназначени и формулирани за мъже и е възможно да причинят странични ефекти. Историята зад женското либидо Често проблеми те, свързани със сексуалния контакт, плашат мъжете, защото те не знаят как да се справят с тях и как да поправят ситуацията. Различни фармацевтични компании явно се възползват от тази идея, като предлагат хапчета за подобряване на мъжете на мъже, заети със своите сексуални връзки. Въпреки това, оплаквания от ниско либидо могат да се наблюдават и при жените, особено на 40-годишна възраст. Тази ситуация се изразява в повечето случаи чрез бърза загуба на интерес и/или енергия, преди жените изобщо да достигнат оргазъм. Този проблем притеснява дамите и прераства във фактор, застраш

Разкриване на причините за нисък обем на спермата, слаба еякулация и ниска плодовитост при мъжете

Да се ​​върнем към основния въпрос на нашия блог. Какво е сперма? От къде идва? Има милиони сперматозоиди, произведени от вашите тестиси (тестиси) всеки ден. Сперматозоидите преминават през естественото клетъчно делене, което неизбежно води до тяхното съзряване. По време на еякулация сперматозоидите се изпомпват в семепровода на мъжа, където се отделят фруктоза, семенни течности и други химикали. Вашата сперма плюс други течности бързо преминават през пикочния мехур през уретрата и излизат от пениса ви. Това също доказва факта, че ако увеличите обема на сперматозоидите , ще имате повече сперматозоиди, преминаващи през пениса ви , това означава по-приятни контракции и по-мощен и по-силен оргазъм. За да може сперматозоидите да навлязат в шийката на матката на жената, трябва да изпитате ерекция, оргазъм и еякулация. Ерекция възниква, когато пенисът ви е стимулиран или когато имате еротична мисъл. Има внезапен прилив на кръв към камерите на еректилната тъкан в пениса. Това от своя стра

Какво представлява акнето? Изчерпателен преглед на акне, пъпки и черни точки: Симптоми, причини, възможности за лечение.

С всички тези приказки за акне, може и да се опитаме да дефинираме малко състоянието. Акнето е често използваното име за пори, запушени от себум (известни също като бели и черни точки), пъпки, възли или кисти, които могат да се появят по лицето, шията, раменете, гърдите, гърба, горната част на ръцете и горната част на краката. Повечето тийнейджъри и голяма част от възрастните страдат от акне за повече или по-малко продължителни периоди от време. Състоянието не се ограничава до нито една възрастова група, раса или пол. Засяга стотици милиони хора по света. Най-големите проблеми с акнето са неприятният вид на пъпките и белезите, които могат да оставят след себе си. Видове акне Въпреки че пъпките са най-често срещаната форма на акне и тази, с която повечето хора вероятно ще се сблъскат или страдат, трябва да знаете, че има и други форми. Най-простата форма е акне вулгарис, което включва само комедони, най-простите лезии. Лезии са малки петна от кожа, засегнати от акне, въпреки че