Пропускане към основното съдържание

Разбиране на мъжкото безплодие: Как да насърчим репродуктивното здраве на мъжете?

Има някои двойки, които просто не могат да забременеят след много опити в рамките на една година. Когато се установи, че проблемът е при мъжа, това се нарича мъжко безплодие. Според статистиката мъжкото безплодие представлява една трета от докладваните случаи на безплодие.


Един мъж се диагностицира с мъжко безплодие, когато има проблем с еякулацията или броя на сперматозоидите му. Еякулацията е, когато спермата се освобождава през пениса по време на оргазъм. Когато мъжът не може правилно да отдели сперма, за да забременее жената, той може да страда от: еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, ретроградна еякулация (при която спермата се изтласква обратно в пикочния мехур) или усложнения от операция или лъчева терапия.

Мъжката сперма също може да бъде „анормална“, за която се казва, че е деформирана и има кратък живот. Така сперматозоидите не могат да „плуват” правилно. Това се дължи на необичайно развитие или възпаление на тестисите и подути вени в скротума. Това състояние загрява вътрешността на скротума и може критично да повлияе на производството на сперма.

Нисък брой сперматозоиди (или липса на сперматозоиди изобщо) може да бъде причинен от тежка паротитна инфекция, хормонално разстройство, наследствени фактори или инфекции. Може също да бъде предизвикано от носене на тясно или ограничаващо бельо, прекомерна употреба на тютюн, алкохол или незаконни наркотици и излагане на радиация или отровни химикали.

Може би се чудите дали мъжкото безплодие може да се лекува. Разбира се, че може да бъде. Всъщност повече от 50 процента от случаите на мъжко безплодие могат да бъдат отстранени. Лечението с конвенционални методи може да помогне на двойката да забременее чрез нормален полов акт. Има лекарства, антибиотици и хормони, които мъжът може да приема, за да подпомогне производството на сперма, да се отърве от инфекцията или да помогне при хормонален дисбаланс. Освен това можете да опитате да носите широки дрехи като боксерки или да избягвате горещи вани, сауни и дълги горещи душове.

Предлагат се и други лечения, въпреки че те може да са инвазивни или твърде скъпи. Това включва ин витро оплождане, изкуствено осеменяване и използване на донор на сперма. Оплождането ин витро включва оплождането на спермата и яйцеклетката на двойката в лаборатория и поставянето на оплодената яйцеклетка в матката на жената. Изкуственото осеменяване, от друга страна, включва събиране на сперма и ръчно поставянето й във фалопиевите тръби или женската матка, за да се улесни зачеването. Вместо това може да се получи донорска сперма, ако изобщо няма производство на сперма или има други функционални проблеми със спермата на мъжа.

В допълнение към горното има редица билкови хапчета, за които е доказано, че увеличават обема на сперматозоидите и мъжката плодовитост.

Значение на мъжката плодовитост

Мъжката плодовитост е много важна за мъжкото население. Дори години по-рано мъжете са намерили свои собствени начини за лечение на безплодие и за подобряване на плодовитостта. Някои използват билки като палмето, див морков, див ямс, корен живот и червена детелина за повишаване на плодовитостта. Други се присъединяват към стари традиционни танци, които обикновено се предлагат на идолите на плодородието. Някои дори предлагат живи пилета или други жертви на гореспоменатите богове. Вярно е, че някои съвременни мъже правят един или два от споменатите ритуали, за да постигнат отговорността си като създатели на потомство. Всеки мъж също се надява да стане баща, така че трябва да даде всичко от себе си, за да бъде такъв.

Доказано е, че науката е най-голямото постижение на човечеството днес. Той създаде начини за борба с проблема с плодовитостта при мъжете. Хората зад това творение са наистина загрижени за нарастващия брой безплодни мъже. Така те откриват един прост, но най-добър начин за справяне с такъв проблем. Експертите се насърчават да бъдат активни членове на движението за живота. Те насърчават двойките да се наслаждават на компанията си чрез удовлетворяващ сексуален живот. Винаги са готови да отговорят на нуждите на всеки мъж. Като част от своите посвещения, те са създали естествена добавка, която отговаря на нуждите на мъжкото население.

Един мъж произвежда нормален обем сперма от 2 до 5 милиграма. Трябва да има поне 40 милиона сперматозоида, като 75% от общия брой са живи. Останалите 25%, които са мъртви, се считат за нормални. Следователно, един мъж трябва да произведе общо 40 милиона сперматозоиди, за да има бебе. Следователно, ниският брой на сперматозоидите води до проблеми с мъжката плодовитост. Има добавки, които могат да помогнат на мъжа да увеличи обема на спермата. Тези добавки също повишават сексуалното желание и подобряват издръжливостта. Излишно е да споменаваме, че тази добавка подобрява радостта, която двойката харесва. Това е от полза и за двамата членове, за да имат удовлетворяваща сексуална връзка. Следователно да имате добър секс означава да имате добър живот заедно.

Сперма и безплодие: има ли връзка?

Сперма и безплодие: има ли някаква връзка? Можете ли да предотвратите безплодието, като увеличите обема на спермата си и подобрите ерекцията си? Ако да, как?

Около 15% от двойките, опитващи се да забременеят за първи път, не успяват. Повечето власти определят тези пациенти като предимно безплодни, ако не са успели да забременеят след една година незащитен полов акт. Зачеването обикновено се постига в рамките на дванадесет месеца при 80-85% от двойките, които не използват контрацептивни мерки, и следователно лицата, които се раждат след този период, трябва да се считат за вероятно безплодни и трябва да бъдат оценени. Когато се установи, че проблемът е при мъжа, това се нарича мъжко безплодие. Според статистиката мъжкото безплодие представлява една трета от регистрираните случаи на безплодие.

Един мъж се диагностицира като мъжко безплодие, когато има проблем с еякулацията или обема на спермата му. Еякулацията е, когато спермата се освобождава през пениса по време на оргазъм. Когато мъжът не може правилно да отдели сперма, за да забременее жената, той може да страда от: еректилна дисфункция, преждевременна бременност еякулация, ретроградна еякулация (при която спермата се изтласква обратно в пикочния мехур) или усложнения от операция или лъчева терапия.

Причини за нисък брой сперматозоиди

Мъжката сперма също може да бъде „анормална“, за която се казва, че е деформирана и има кратък живот. Така сперматозоидите не могат да "плуват" правилно. Това се дължи на необичайно развитие или възпаление на тестисите и подути вени в скротума. Това състояние загрява вътрешността на скротума и може критично да повлияе на производството на сперма.

Нисък брой сперматозоиди (или липса на сперматозоиди изобщо) може да бъде причинен от тежка паротитна инфекция, хормонално разстройство, наследствени фактори или инфекции. Може също да бъде предизвикано от носене на тясно или ограничаващо бельо, прекомерна употреба на тютюн, алкохол или незаконни наркотици и излагане на радиация или отровни химикали.

Мъжко безплодие: рискови фактори

Сместа от мъжка семенна течност и неговата сперма продължава в простатата на мъжа. Така че, ако простатата на мъжа е дефектна, тогава тя няма да работи добре. Това би причинило неправилен поток на спермата в гениталната система на жената. Този проблем е добре известна причина за безплодие.

Генетичните проблеми, които се случват при повечето мъже, също причиняват безплодие. Характеризира се с хромозомни проблеми. Ако мъжът има хромозомни проблеми, това може да повлияе на производството на сперма, а също и на клетъчното делене на тялото му. Еректилната дисфункция и проблемите с еякулацията също са фактори, водещи до безплодие.

Еректилна дисфункция означава, че пенисът на мъжа не е в състояние да поддържа ерекцията си, която е необходима за проникване във влагалището. От друга страна, проблемът с еякулацията е неспособността да се произвеждат телесни течности, което е спермата, която съдържа сперматозоидите, което е необходимо по време на бременност. Липсата на тестостерон, което е хормонално нарушение, също може да доведе до безплодие.

Медицински заболявания, които водят до безплодие

Има някои медицински заболявания, които водят до безплодие. Треската може да повлияе на производството на сперма. Диабетът засяга ерекцията и еякулацията на мъжа. Хипертонията също влияе върху ерекцията на мъжа. Мъжете със сърдечни заболявания също са най-вероятно да бъдат безплодни поради проблеми с ерекцията. Бъбречните нарушения оказват огромно влияние върху репродуктивната способност на мъжа. Влияе върху качеството на мъжката сперма. Ракът на гениталиите значително намалява плодовитостта. И накрая, алкохолът, прекомерният кофеин и тютюнопушенето, както и стресът са отлични средства за намаляване на мъжката плодовитост.

Тези причини за безплодие могат да се видят навсякъде. От решаващо значение е да вземете под внимание тези фактори, които променят плодовитостта на мъжа, за да предотвратите подобни проблеми. Повечето двойки се разделят заради този проблем. Животът на една жена не е пълноценен, без да има собствени деца. Някои двойки се опитват да се справят с проблема бавно. Те държат последното въже на търпението си в името на връзката и любовта. И все пак понякога жените смятат, че е по-удовлетворяващо, ако имат собствен начин на живот. Затова те оставят мъжа зад себе си и намират друг мъж, който е в състояние да изпълни мечтите им. Това е най-лошото нещо, което може да се случи на мъж.

Поддържане на добро репродуктивно здраве

Нека поговорим за репродуктивното здраве. Всъщност всичко е свързано с репродуктивното здраве. Независимо дали искате да увеличите обема на сперматозоидите или не можете да получите ерекция, когато имате нужда от нея - всичко е свързано с репродуктивното здраве. Поддържането на вашето репродуктивно здраве в перфектно състояние ви осигурява много по-голяма сила на ерекцията и издръжливост, както и общо сексуално удовлетворение. Просто казано, доброто репродуктивно здраве ви осигурява здравословен сексуален живот!

Поддържането на здрава и енергична репродуктивна система е може би едно от най-важните неща, за които всички мъже трябва да имат предвид. Направете услуга на репродуктивната си система, като разгледате следните предложения:

  • Яжте здравословна, добре балансирана диета. За да осигурите нормална еректилна функция, трябва да поддържате непрекъснатия приток на кръв към пениса, като се грижите за артериите, които го доставят. Консумирайте диета с високо съдържание на фибри и ниско съдържание на наситени мазнини и можете да сте сигурни, че предотвратявате или намалявате натрупването на мастни отлагания, които стесняват и запушват артериите. Стойте далеч от животински мазнини, захар, пържени или вредни храни.
  • Спрете пушенето. Пушенето свива кръвоносните съдове и води до натрупване на плака в артериите, които доставят кръв към пениса. Това води до намалена еректилна функция, свиване на пениса и импотентност по-късно в живота.
  • Избягвайте алкохол и опасни наркотици. Алкохолът и наркотиците ви излагат на голям риск от импотентност или еректилна дисфункция.
  • Упражнение. Спортуването е полезно за цялостното ви здраве. Опитайте бързо ходене, бягане, колоездене или плуване за поне 30 минути на ден, три пъти седмично.
  • Приемайте хранителни добавки. Някои витамини и минерали са полезни за поддържане на общото здраве на пениса, като витамин А, витамин В комплекс, витамин С, витамин Е, хром, цинк и L-аргинин. Докато някои билки като гинко билоба, женшен, дамяна, сарсапарила, див ямс, палмето, донг куай, готу кола, корен от хортензия и пигеум, са известни като особено полезни при слаба ерекция или импотентност. Не забравяйте първо да се консултирате с Вашия лекар.
  • Стимулирайте здравето си. Поддържайте здрава репродуктивна система и циркулация на простатата, като имате редовни ерекции и еякулации.
  • Помогнете на репродуктивната си система. Има много причини за увеличаване на обема на спермата. Вече сме обсъждали тези причини преди. Сега помогнете на пениса си! Има конкретни продукти, които ще ви помогнат да увеличите обема на спермата без странични ефекти.

Какво е анализ на плодовитостта?

Анализът на сперматозоидите и фертилитета е процес на измерване и оценка на количеството и качеството на сперматозоидите в проба от сперма, произведена от мъж, за да се оцени фертилитета на мъжа.

Този анализ обикновено се прави, за да се види дали мъжът е фертилен и дали може да стане баща. Според статистиката повече от 30% от проблемите на двойките с репродуктивни проблеми са свързани с качеството на спермата на мъжа или сперматозоидите. Анализът на спермата също е широко използван метод за проверка на ефективността на такива операции като вазектомия и реверсивна вазектомия.

Това са тестовете, които обикновено се извършват по време на анализ на сперма:

  1. Обем на спермата
  2. Време на втечняване (Този тест е посветен на изследването колко време е необходимо на сперматозоидите да се втечнят. След еякулация, те са като гъст гел и след около 20 минути отново стават течни.)
  3. Подвижност на сперматозоидите (Това е процес на измерване на количеството сперматозоиди, които се движат напред по обичайния начин. По време на този процес броят на сперматозоидите също може да бъде изчислен и се нарича подвижна плътност.)
  4. Морфология на спермата (Този вид тест се извършва, за да се определи какво количество сперма е с подходяща форма.)
  5. нива на рН (Те помагат да се определи колко кисела или алкална е спермата.)
  6. Брой на белите кръвни клетки
  7. Ниво на фруктоза

Има 2 лесни и напълно нормални техники, които можете да прилагате в ежедневието си, за да увеличите обема на спермата, да подобрите броя на семенните клетки и да увеличите потентността. На първо място, трябва да сте сигурни, че тялото ви е достатъчно хидратирано.

Тялото, което не получава достатъчно течност, не може да функционира правилно и това води до намаляване на количеството на спермата. Колкото по-хидратирани сте, толкова по-малко сперматозоиди ще произвеждате. Дехидратацията вероятно може да е причина за намаляване на количеството на мъжката сперма. Не забравяйте, че 8 чаши вода ще ви помогнат. Това е нормата, която ще бъде достатъчна, за да може тялото ви да произведе нормален обем сперма.

Има естествени хапчета, които могат да бъдат чудесна помощ и допълнение за подобряване на качеството и увеличаване на обема на спермата. Причината за това е фактът, че съдържат не само минерали и билки, но и такива аминокиселини като L-карнитин, L-аргинин и L-глизин, които са много важни за вашето здраве и особено за вашата сперма.

Но техният ефект не се ограничава само до подобряване на броя на сперматозоидите. Те също така помагат за поддържането на по-силни и по-дълготрайни ерекции чрез увеличаване на кръвообращението към тъканите на пениса.

 

Мъжка криза на средната възраст и плодовитост

Мъжете забелязват, че предишната им младежка жизнерадост и ненаситна мъжественост бавно намаляват, когато достигнат 40-годишна възраст и нагоре. Това е, когато мъжете изпитват косопад, загуба на костна маса, безсъние или други проблеми със съня, както и проблеми с паметта и изчисленията.

Те често се чувстват капризни, уморени и по-малко мотивирани. Или понякога те са придружени от изпотяване и зачервяване, загуба на мускулна маса и сила, болки, увеличаване на мазнините, намалена сексуална активност или еректилна дисфункция и депресия.

Повечето мъже, които достигнат средна възраст, основно ще изпитат едно или всички от тях в различна степен.

Тъй като тестостеронът е хормон, който помага за поддържане на сексуалното желание, увеличаване на обема на сперматозоидите, окосмяване по пубиса и тялото, мускулите и костите, последствията от андропаузата се появява бавно с възрастта на мъжа.

Но можете да решите да се борите и да облекчите или дори да избегнете симптомите, причинени от андропаузата. Трябва да имате стратегия, която включва подходи към начина на живот като оптимална диета, редовни упражнения, управление на стреса и можете също да опитате да спрете да пушите.

Удивителните хапчета за обем на сперматозоидите са средство за повишаване на сексуалната ефективност като никой друг. Не само, че хапчетата гарантират, че ще получите ерекция, когато имате нужда от нея, но също така помагат за увеличаване на обема на сперматозоидите. А по-доброто представяне в леглото е предшественик на много добри неща в една връзка, като любящ партньор и онова приятно усещане за задоволство от къщата. Прочетете повече за тези хапчета в нашата статия за увеличаване на обема на сперматозоидите.

Увеличен обем на сперматозоидите за по-добра мъжка плодовитост

Един от най-големите дарове на човешкото съществуване е животът. Тези думи вече са изтъркани, но си остават верни. Представете си как един-единствен малък обект, който е почти невидим, може да създаде живот. То е като чудодейна сила, дадена на всеки човек. Това е сила, свързана с отговорност. Всеки ден умират хора и раждат жени по целия свят. Броят на смъртните случаи се увеличава, както и броят на населението.

Твърди се, че хората са създадени като защитници на Земята. Въпросът обаче е кои ще бъдат защитниците на хората? Отговорът е ясен и прост, те самите. Хората са най-висшите сред творенията. Следователно, няма друг начин да се унищожи човешкото поколение, освен за тях самите. Важно е човек да знае как да се защити.

Мъжете не трябва да се притесняват, ако изпитват проблеми с мъжката плодовитост. Те не трябва да развиват идеята, че са безполезни и отпуснати, след като разберат, че са безплодни. Безплодието не означава по-ниска мъжественост. Това е здравословен проблем, с който всеки мъж трябва да се изправи с всички сили. За да разбере природата на това затруднение, мъжът трябва напълно да разбере факторите, които водят до споменатото мъжко здравословно състояние.

Еякулацията води до нормален обем на спермата от 2 до 5 милиграма. Една еякулация трябва да произведе поне 40 милиона сперматозоида, като 75% от общия брой са живи. Това означава, че останалите 25%, които са мъртви, се считат за нормални. Следователно, един мъж трябва да произведе общо 40 милиона сперматозоиди, за да създаде бебе. Следователно, ниският брой на сперматозоидите води до проблеми с мъжката плодовитост. Така че, ако трябва да увеличите мъжката плодовитост, първото нещо, за което трябва да помислите, е да увеличите обема на спермата .

2 опции за подобряване на качеството на спермата 

Ако искате да подобрите качеството на спермата, силата на еякулацията и да увеличите производството на сперма, можете да опитате 2 прости и естествени метода. Колкото и банално да звучи, но първото нещо, което никога не трябва да забравяте, е да пиете достатъчно прясна вода, тъй като тя е от съществено значение за правилното функциониране на цялото ви тяло. Ако изпитвате дехидратация, функциите на тялото ви не са правилни и броят на сперматозоидите също ще бъде повлиян отрицателно. По-високото ниво на хидратация означава повече сперматозоиди и по същия начин ниската хидратация няма да ви позволи да имате по-голямо количество сперма. Ако не искате да страдате от това, пийте около осем чаши течност дневно. Благодарение на него ще можете да произведете необходимото количество сперма.

Ако приемате естествени хапчета за обем на сперматозоидите, ще можете да допринесете за подобряване на качеството на сперматозоидите. Много полезни билки и минерали се съдържат в хапчетата заедно с комбинация от аминокиселини (L-аргинин, L-карнитин, L-глизин), важни за отличен резултат и добър брой сперматозоиди. В допълнение към това, те подобряват кръвообращението, като по този начин подобряват и ерекцията, следователно двойна полза е гарантирана за вас.

Мъжко безплодие: Възможности за лечение

Може би се чудите дали мъжкото безплодие може да се лекува. Разбира се, че може да бъде. Всъщност повече от 50 процента от случаите на мъжко безплодие могат да бъдат отстранени. Изключително важно е при оценката на безплодието двойката да се разглежда като единица в оценката и лечението и да се продължи по паралелен начин на изследване, докато проблемът не бъде разкрит. Доказано е, че колкото по-дълго една двойка остава субфертилна, толкова по-лош е шансът им за ефективно излекуване. Много двойки изпитват значителни опасения и безпокойство само след няколко месеца неуспешно зачеване.

Лечението с конвенционални методи може да помогне на двойката да забременее чрез нормален полов акт. Има лекарства, антибиотици и хормони, които мъжът може да приема, за да подпомогне производството на сперма, да се отърве от инфекцията или да помогне при хормонален дисбаланс. Освен това можете да опитате да носите широки дрехи като боксерки или да избягвате горещи вани, сауни и дълги горещи душове.

Предлагат се и други лечения, въпреки че те може да са инвазивни или твърде скъпи. Това включва ин витро оплождане, изкуствено осеменяване и използване на донор на сперма. Оплождането ин витро включва оплождането на спермата и яйцеклетката на двойката в лаборатория и поставянето на оплодената яйцеклетка в матката на жената. Изкуственото осеменяване, от друга страна, включва събиране на сперма и ръчно поставянето й във фалопиевите тръби или женската матка, за да се улесни зачеването. Вместо това може да се получи донорска сперма, ако изобщо няма производство на сперма или има други функционални проблеми със спермата на мъжа.

Ако не искате да прибягвате до донори на сперма от трети страни, разгледайте добавките, които работят за увеличаване на обема на спермата. Те значително увеличават шансовете за зачеване, като увеличават обема на сперматозоидите, подобряват ерекцията и ефективността.

Хапчета за безплодие

Плодовитостта на мъжете може да се осигури по много различни начини. В зависимост от всеки случай обикновено се предлагат лечения и превантивни мерки. Комбинацията от проактивен начин на живот и хапчета за плодовитост (хапчета, които повишават мъжката плодовитост) или само хапчета за увеличаване на пениса зависи от всеки отделен случай. Както психологическите, така и физиологичните се нуждаят от достатъчно внимание, за да се намалят шансовете за еректилна дисфункция и ключът е винаги да останете в страхотна форма.

Доброто здравословно състояние е нарастваща загриженост сред възрастните мъже в наши дни. Предлаганите в търговската мрежа продукти като хапчета за безплодие, услуги като тренировки с тежести, дейности, вариращи от спорт до развлечение, и управление на начина на живот стават все по-популярни. Да останат във форма и да поддържат сексуалното си надмощие не е просто прищявка, а непрекъснато прогресираща култура. Шампоаните против оплешивяване, продуктите за тяло против стареене и хапчетата за плодовитост вече са толкова обичайни, колкото кремовете за бръснене за всички мъже.

За мъжете здравословното състояние на тяхното сексуално здраве е също толкова или дори по-важно, както техните кариери и професии. Здравословният сексуален живот дава на мъжете огромно количество гордост и увереност, което потвърждава тяхното ценно съществуване в обществото. Липсата на добра ерекция е страхотен кошмар, който мъжете ще направят всичко, за да го избегнат. Невъзможността да задоволят своите и на партньора си сексуални потребности е голяма заплаха и обида. Полагат се огромни усилия за избягването му и сега съществуват различни мерки за борба с него; от лечение под медицински контрол до хапчета за безплодие.

Хапчетата за плодовитост - особено тези, които увеличават обема на спермата - насърчават по-голяма сексуална енергия и по-твърди ерекции. Те са направени от органични материали, предимно билкови компоненти, които помагат на тялото, особено на репродуктивните му функции, да бъде добре и активно. Тези хапчета подобряват цялостното функциониране на репродуктивната система, което е в основата на увереното и стабилно сексуално представяне на мъжа. Това е чудесен начин за постигане на по-дълъг и по-интензивен оргазъм и увеличаване на обема на сперматозоидите!!

Съставки за повишаване на плодовитостта

Сега е време да се върнем към съставките, които трябва да търсите, когато искате да увеличите плодовитостта. Вярвате или не, много хора нямат представа, че могат да подобрят оргазма си. Те се отнасят към оргазма си като към нещо дадено от природата. Това не е вярно. Има продукти, чиято основна цел е да ни помогнат да получим незабавна ерекция и по-дълъг оргазъм чрез увеличаване на обема на спермата и повишаване на плодовитостта. И всичко това може да се направи с помощта на естествени съставки.

Клиентите винаги са заинтересовани да получат най-добрата стойност за парите си. Те не искат да купуват продукти, които не работят или които могат да бъдат опасни за здравето им. Ние осъзнаваме тази необходимост и се стремим да предложим възможно най-добрата комбинация от съставки и да продължим да проучваме нови естествени решения за вашите проблеми.

Съставки за производството на сперма

Първата група препоръчителни съставки се състои от тези, които действат върху системата като цяло. Ето няколко възможни съставки в този списък:

  1. Мака Легендарно южноамериканско ботаническо растение, доказано, че насърчава либидото, потентността и енергията.
  2. Цинк - Цинкът е минерал, отговорен за развитието и правилното функциониране на репродуктивните органи и нормалното функциониране на простатната жлеза.
  3. Hawthorne - съдържа мощни антиоксиданти и естествени биофлавоноиди, които поддържат здравето на цялата сърдечно-съдова система. Тази билка всъщност може да помогне за регулиране на високото и ниското кръвно налягане, в допълнение към бавното разграждане на холестерола и мастните натрупвания в тялото.
  4. Екстракт от Avena sativa - Avena sativa е ботанически екстракт, който традиционно се използва за увеличаване на силата, ума, духа и тялото. Препратки към стимулиращите ефекти на Avena sativa - общо наименование слама от див овес - са открити преди 200 години в Германската фармакопея. Съвременни проучвания в Института за напреднали изследвания на човешката сексуалност показват, че Avena sativa подпомага сексуалната възбуда.
  5. Ling Zhi е азиатско растение, известно със своите антиалергични, противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни ефекти. Освен това повишава чувството за жизненост и енергия. Същото може да се каже и за Tian Men Dong, който помага за стабилизиране на телесното тегло и насърчава здравословния сън.
  6. Fucus Vesiculosus балансира функциите на щитовидната жлеза и повишава енергийните нива.

След това има съставки, които повишават нивата на тестостерон.

Съставки за производството на тестостерон

Втората група съставки се състои от естествени вещества, които стимулират производството на тестостерон в тялото, за да за увеличаване на количеството налична сперма по време на всяка полова сесия.

  1. Главната сред тези съставки е цинковият оксид. Цинкът е известен с това, че играе решаваща роля в качеството и подвижността на спермата. Сред по-малко известните, но също толкова важни функции са метаболизирането на тестостерона и поддържането на плодовитостта и сексуалната енергия. Доказано е, че увеличава броя на сперматозоидите и подвижността на сперматозоидите с 80% до 200% чрез подпомагане на синтеза на тестостерон.
  2. Шведско цвете – прашецът, като мъжката клетка на растителното царство, има заслужена репутация за допълнителна жизненост, жизненост и мъжественост. Осигурява всички биологични фактори, които са предшественици на половите хормони и микронутриенти, които са от съществено значение за здрави репродуктивни системи.
  3. Друг усилвател на тестостерона е Dong Chong Xia Cao, азиатско растение, чиято кора също се използва за защита на сърцето и черния дроб от определени токсини.
  4. Третата група се състои от съставките, които ви помагат да получите твърди ерекции, като отварят кръвоносните съдове и рационализират притока на кръв през тялото и особено в пубисната област. Тъй като ерекцията е просто приток на кръв в пениса, можете лесно да разберете защо притока на кръв е изключително важен за всеки вид ерекция. Можете също така да видите, че ерекцията с кралски размер изисква по-добър кръвен поток и здрава сърдечно-съдова система.
  5. Drilizen и Hong Hua Fen ще отворят артериите и ще насърчат притока на кръв, като в същото време защитават кръвоносните съдове и сърцето с 4', 5, 7- Трихидроксифлавон и Сан Гуо Му.
  6. Muira puama – Тази бразилска билка Muira puama, наричана още murapuama, е известна най-вече с ефективната си помощ при еректилна дисфункция и повишаване на либидото и като афродизиак – но също така е отличен тоник за повишаване на общото благосъстояние и умствена умора.
  7. Екстракт от борова кора - Екстрактът от борова кора може да увеличи производството на азотен оксид от тялото, химикал, участващ в мъжката сексуална реакция, може да бъде полезен и при лечение на еректилна дисфункция.

Обширните изследвания ни доведоха до тези съставки, докато безбройните часове тестове ни позволиха да идентифицираме правилната комбинация за най-добри резултати. По-дългите и по-твърди ерекции ще предизвикат широка усмивка на лицето на вашия партньор, докато вие можете да увеличите плодовитостта и да се наслаждавате на секса повече от всякога. Няма никакъв риск, нито финансов, нито здравословен. Както можете да видите от списъка по-горе, всички съставки са напълно безопасни.

Повишаване на мъжката плодовитост и потентност

Случаите, когато жените не искат да живеят с мъж, който не може да им позволи сексуално удоволствие, често се срещат в нашия живот. Безопасността не е достатъчна; ние също искаме нашият партньор да ни подхожда сексуално. Жените са по-склонни да останат с мъже, които могат да ги накарат да горят от желание и да развълнуват въображението им. И един от основните аспекти на мъжкото привличане към една жена е тяхната мъжка силаи техните мъжки способности.

Ето защо много мъже не търсят хранителна добавка или витаминен комплекс, който да им помогне да повишат мъжката потентност. Но има не само хранителни добавки, които можете да използвате, за да увеличите обема на спермата. Има и други начини и средства. Първо, помислете за мултивитамини, които ще осигурят на организма ви допълнителни хранителни вещества, необходими за вас, особено ако работите усилено или водите изтощителен начин на живот.

Трябва да пиете много чиста вода всеки ден. Физическите тренировки също могат да ви помогнат, ако са редовни. Обмислете диетата си много внимателно. Опитайте се да намалите количеството бургери и други неща за бързо хранене, но увеличете количеството пресни и натурални продукти. Опитайте се да регулирате навика си да пушите, който се отразява зле на броя на сперматозоидите, количеството сперма и либидото като цяло. Същото може да се каже и за алкохола. Пийте го в нормални пропорции. Много е важно да имате достатъчно почивка и релаксация. Спете толкова, колкото имате нужда. А редовният секс е задължителен компонент. Насладете се на добрия секс и нивото на хормоните ще ви помогне да сте в добра форма.

Сред разнообразието от налични средства за повишаване на мъжката потентност, естествените добавки са доказано ефективни. Можете да изберете всеки начин. Но по един или друг начин, трябва да се консултирате с лекар, преди да вземете решение. Така че, ако осъзнаете, че трябва да увеличите мъжката си потентност, просто имайте смелостта да направите първата стъпка и да изберете метода, който ще ви подхожда най-добре.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Отключване на тайните на женското либидо: Изчерпателно ръководство за женско сексуално здраве

Много жени изпитват проблеми в сексуалния живот и търсят решения. Проблемът е, че можете лесно да намерите продукт за подобряване на мъжкия пол: от добре познатата Виагра до всички тези билкови хапчета и кремове. Въпреки че тези опции наистина увеличават женското сексуално желание, те са предназначени и формулирани за мъже и е възможно да причинят странични ефекти. Историята зад женското либидо Често проблеми те, свързани със сексуалния контакт, плашат мъжете, защото те не знаят как да се справят с тях и как да поправят ситуацията. Различни фармацевтични компании явно се възползват от тази идея, като предлагат хапчета за подобряване на мъжете на мъже, заети със своите сексуални връзки. Въпреки това, оплаквания от ниско либидо могат да се наблюдават и при жените, особено на 40-годишна възраст. Тази ситуация се изразява в повечето случаи чрез бърза загуба на интерес и/или енергия, преди жените изобщо да достигнат оргазъм. Този проблем притеснява дамите и прераства във фактор, застраш

Разкриване на причините за нисък обем на спермата, слаба еякулация и ниска плодовитост при мъжете

Да се ​​върнем към основния въпрос на нашия блог. Какво е сперма? От къде идва? Има милиони сперматозоиди, произведени от вашите тестиси (тестиси) всеки ден. Сперматозоидите преминават през естественото клетъчно делене, което неизбежно води до тяхното съзряване. По време на еякулация сперматозоидите се изпомпват в семепровода на мъжа, където се отделят фруктоза, семенни течности и други химикали. Вашата сперма плюс други течности бързо преминават през пикочния мехур през уретрата и излизат от пениса ви. Това също доказва факта, че ако увеличите обема на сперматозоидите , ще имате повече сперматозоиди, преминаващи през пениса ви , това означава по-приятни контракции и по-мощен и по-силен оргазъм. За да може сперматозоидите да навлязат в шийката на матката на жената, трябва да изпитате ерекция, оргазъм и еякулация. Ерекция възниква, когато пенисът ви е стимулиран или когато имате еротична мисъл. Има внезапен прилив на кръв към камерите на еректилната тъкан в пениса. Това от своя стра

Какво представлява акнето? Изчерпателен преглед на акне, пъпки и черни точки: Симптоми, причини, възможности за лечение.

С всички тези приказки за акне, може и да се опитаме да дефинираме малко състоянието. Акнето е често използваното име за пори, запушени от себум (известни също като бели и черни точки), пъпки, възли или кисти, които могат да се появят по лицето, шията, раменете, гърдите, гърба, горната част на ръцете и горната част на краката. Повечето тийнейджъри и голяма част от възрастните страдат от акне за повече или по-малко продължителни периоди от време. Състоянието не се ограничава до нито една възрастова група, раса или пол. Засяга стотици милиони хора по света. Най-големите проблеми с акнето са неприятният вид на пъпките и белезите, които могат да оставят след себе си. Видове акне Въпреки че пъпките са най-често срещаната форма на акне и тази, с която повечето хора вероятно ще се сблъскат или страдат, трябва да знаете, че има и други форми. Най-простата форма е акне вулгарис, което включва само комедони, най-простите лезии. Лезии са малки петна от кожа, засегнати от акне, въпреки че